Menu
Proizvodi u košarici

100% Made In Italy : JOGA ODJEČA

ODKRIJTE 100% MADE IN ITALY KOLEKCIJO

100% MADE IN ITALY KOLEKCIJA

100% Made in Italy linija je zelenih i održivih proizvoda koji su osmišljeni, dizajnirani i proizvedeni u Italiji s visokokvalitetnim tkaninama. Odjeća osmišljena za jogu u kojoj ćete se osjećati u potpunom skladu s pokretima tijela, fleksibilni i samouvjereni. #MoveYourMind: pretvorite svoju misao u pokret


Odjeće napravljene na #MOVEYOURMIND, da se osjećate u harmoniji sa svojim tijelom


BIO D.I.W.O.® REVOLUCIONARNA TKANINA

Za kolekciju 100% Made in Italy, Freddy odabire tkanine Brugnoli ™, renomirane talijanske tvrtke specijalizirane za tehničke tkanine koje su kreirale i patentirale tehnologiju Br4 ™ održivim proizvodnim procesom i primjenom 100% poliamida na bazi organskog materijala (EVO by Fulgar ®), na bazi biljke ricinusovog ulja. Inovativna, lagana i visoko elastična tkanina koja zahvaljujući odabranoj predivi izbjegava nastanak neugodnih mirisa i pogoduje termičkoj regulaciji. BIO D.I.W.O.® je revolucija u Freddy svijetu!

Zašto je tako posebna?

D.I.W.O.® tkanina posebno je dizajnirana i izrađena od poliestera. Njegova posebno dizajnirana konstrukcija i specifičan i ekskluzivan tretman daju ovoj rastezljivoj tkanini jedinstvenu sposobnost da odmakne znoj od tijela . Sva odjeća izrađena od tkanine D.I.W.O.® održava vašu kožu gotovo suhom na konstantnoj temperaturi. To omogućuje sprječavanje i / ili minimiziranje neugodnog osjećaja hlađenja koji se javlja kada se odmorite, takav osjećaj je uzrokovan prisutnošću vlage između vašeg tijela i tkanine.



TECH BLACK - CRNA JE UVJEK MODERNA

Sigurna kupovina
O sigurnosti internetske trgovine brinemo 24/7.
Besplatna dostava
iznad 49 eur
PODRŠKA
info@freddy.hr

.

Newsletter Freddy novosti za prave mačke
i 100 bodova u jednom potezu

×
Pratite najnovije trendove, posebne ponude i pogodnosti koje nudimo našim najvjernijim kupcima.
Pri prijavi na Freddy novosti dobivate 100 nagradnih bodova koje kasnije možete iskoristiti kao popust.

* E-mail: