Menu
Proizvodi u košarici

Dostava

Isporuku narudžbe vrši Pošta Hrvatske, proizvod/i iz narudžbe će biti otpremljeni dostavnoj službi u roku 1-2 radna dana, te Korisniku u roku 3-6 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni; osim otoka, ovisno o voznom redu trajekta) po primitku uplate kupoprodajne cijene, osim kod plaćanja proizvoda pouzećem.


Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.


Prodavatelj isporuku vrši unutar Republike Hrvatske.


Korisnici su dužni pošiljku preuzeti i pregledati pred dostavljačem kako bi se izbjegle naknadne reklamacije zbog mogućnosti oštećenja pošiljke prilikom dostave, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.


Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti Korisnika. Korisnik može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.


Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, Prodavatelj zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova.


Korisnik je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.


Ako Korisnik želi dogovoriti određeni termin dostave, isti je dužan napisati u polje „NAPOMENA“ prilikom postavljanja narudžbe, kako bi Prodavatelj mogao termin prenijeti dostavnoj službi. 


U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, samo i ako nije upotrijebio krivo isporučeni proizvod, nego se proizvod može staviti ponovno u prodaju.


Ukoliko nije moguća zamjena za naručeni proizvod, a nije moguća zbog greške Prodavatelja, Korisnik ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod, također samo i ako nije upotrijebio krivo isporučeni proizvod te se on može staviti ponovno u prodaju.

Newsletter Freddy novosti za prave mačke
i 100 bodova u jednom potezu

×
Pratite najnovije trendove, posebne ponude i pogodnosti koje nudimo našim najvjernijim kupcima.
Pri prijavi na Freddy novosti dobivate 100 nagradnih bodova koje kasnije možete iskoristiti kao popust.

* E-mail: