Menu
Proizvodi u košarici

O nama

“Kad sam napunio 19 godina, želio sam stvoriti nešto svoje. Osnovao sam vlastitu tvrtku i upotrijebio svoje prezime, a promijenio sam samo "I" u "Y" kako bi zvučalo više internacionalno.” Carlo Freddi 

Sve je počelo 1976. godine. Tvrtka FREDDY je u početku bila usmjerena na proizvodnju papuča za sportsko ritmičku gimnastiku i baletnih papuča. Ubrzo je postala poznata uglavnom po proizvodnji odjeće za ples i fitness. Kolekcije poznate pod imenom The Art of Movement ostavile su svoj pečat na području sporta i mode. To je rezultiralo brojnim sponzorstvima i partnerstvima s uvaženim međunarodnim institucijama, kao što su Teatro alla Scala di Milano, Accademia del Teatro alla Scala i The Royal Ballet London. Freddy je postao i službeni pokrovitelj i opremitelj talijanske ekipe Ljetnih olimpijskih igara u Pekingu 2009. godine, ekipe Mediteranskih igara u Pascari 2009. godine i Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru 2010. godine.

Najvažniji projekt koji je Carlo Freddi potpisao zasigurno je WR.UP® tehnologija, kojom je želio povezati ženstvenost i tehnološke inovacije. Tako je nastao jedinstveni komad garderobe koji donosi nevjerojatne rezultate na međunarodnom tržištu.

Seksi, jedinstveni i kul samo su neki od pridjeva koji su doveli WR.UP® hlače do najvažnije uloge u svijetu mode. Hlače su postale odjevni komad koji jednostavno morate imati i dizajnirane su za sve ženske osobe koje žele povezati svoju ženstvenost s nevjerojatnim osjećajem ugode.

Freddy je danas prisutan u više od 50 zemalja diljem svijeta. Inovacije i stalna posvećenost pronalaženju novih izazova bili su i nastavljaju biti vodeće načelo tvrtke FREDDY, tako da ćemo svake godine nuditi nove ideje i proizvode koji će vas razveseliti. 


O tvrtki MODUM d.o.o.

Tvrtka MODUM d.o.o. prihvatila je modnu marku FREDDY s velikim entuzijazmom, tako da smo 2016. godine postali generalni zastupnik i uvoznik FREDDY odjeće za Sloveniju.

Priča koja se isprepliće između nas i FREDDY-ja također će zahvaljujući vama postati prekrasan primjer uspjeha, stila, samopouzdanja i ženstvenosti. Budući da vjerujemo u robnu marku FREDDY, sigurni smo da će vas osvojiti.

S obzirom na to da je robna marka bila dobro prihvaćena, a prodaja putem internetske trgovine više nije zadovoljavala sve vaše potrebe, krajem 2017. godine otvorili smo prvi FREDDY PANTROOM u Sloveniji. Nalazi se na adresi: Mercator center Šiška, Cesta Ljubljanske brigade 33, Ljubljana

U PANTROOM-u je moguće isprobati, odnosno uvjeriti se u kvalitetu i izgled naših WRUP hlača i ostale široke ponude.

S obzirom na to da je došlo do velike potražnje za Freddy proizvodima u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, dogovorili smo se s Freddy S.p.A. i krajem 2018. godine potpisali ugovor o ekskluzivnom zastupanju i za BiH i Crnu Goru. Krajem 2019. godine zahvaljujući našem dobrom radu stekli smo i zastupništvo za Hrvatsku. Na ova dva tržišta najprije stupamo s internetskom prodajom, a krajem  2019. godine ili početkom 2020. godine planiramo otvoriti Pantroom i u drugim zemljama.

VAŠE ŽELJE ZNAMO PRETVORITI U SAVRŠEN STIL

Ovisno o vašoj osobnosti i željama, uvijek pronalazimo savršen stil za vas. Iz naših prostorija izaći ćete  primjetno zadovoljni i nasmijani - jer FREDDY zna što želite.


Hvala na ukazanom povjerenju. Vaš osmijeh nam puno znači,

FREDDY & MODUM d.o.o. 


OSOBNA ISKAZNICA TVRTKE

MODUM  d.o.o.
Rožičeva 14, 1213 Domžale, Slovenija
Davčna številka: 22616063
Matična številka: 7175957000

Newsletter Freddy novosti za prave mačke
i 100 bodova u jednom potezu

×
Pratite najnovije trendove, posebne ponude i pogodnosti koje nudimo našim najvjernijim kupcima.
Pri prijavi na Freddy novosti dobivate 100 nagradnih bodova koje kasnije možete iskoristiti kao popust.

* E-mail: