Menu
Proizvodi u košarici

FAQs

Dostavlja gsl povezan s Hrvatskom poštom

Proizvod koji je naručen do 16 sati otpremit ćemo istog dana. Iako pošta zadržava pravo na dostavu u roku tri radna dana, u većini slučajeva naša se pošiljka isporučuje sljedeći dan.

Za sve narudžbe do 740 Kn  troškovi dostave su 29,6 Kn . Nudimo besplatnu dostavu za narudžbe iznad 740 Kn.

Čim pošiljka bude isporučena za dostavu, na vašu e-mail adresu zaprimit ćete obavijest o promijenjenom statusu narudžbe.

Naravno! U trenutku zaključivanja narudžbe trgovina će vam ponuditi mogućnost odabira druge adrese dostave. Bit će dovoljno da označite mogućnost "Adresa platitelja jednaka je adresi dostave" i u polja unesete željenu adresu dostave.

Ako svoju narudžbu niste zaprimili najkasnije u roku tri radna dana, molimo da nas o tome obavijestite putem adrese vaše e-pošte na: info@freddy.hr . Potražit ćemo rješenje u najkraćem mogućem roku.

Učinit ćemo sve što je u našoj moći da se ova situacija ne dogodi. Međutim, ako se to ipak dogodi, molimo vas da nas kontaktirate telefonom ili putem adrese vaše e-pošte najkasnije u roku 15 radnih dana od datuma kupnje.

U slučaju primitka nepotpunog ili oštećenog proizvoda zamijenit ćemo ga bez dodatnih troškova. U roku 15 dana od dana kupnje priložite ispunjeni zahtjev za reklamaciju uz paket za nepotpuni ili oštećeni proizvod i pošaljite ih na adresu: FREDDY HRVATSKA, Modum d.o.o., Rožičeva 14, 1230 Domžale, Slovenija

Obrazac za reklamaciju: https://freddy.hr/reklamacija.pdf

O tome nas obavijestite putem e-maila na: info@freddy.hr

Nudimo jamstvo na vaše zadovoljstvo, tako da možete vratiti ili zamijeniti proizvod u roku 15 dana od datuma kupnje. Bit će dovoljno da nenošen proizvod zajedno s priloženom kopijom računa i svim naljepnicama te ispunjenim obrascem za povrat proizvoda vratite na našu adresu. Ne zaboravite dopisati svoje želje ili podatke o povratu sredstava.

Obrazac za povrat proizvoda: https://freddy.hr/zamjena.pdf

Naši proizvodi imaju standardnu klasifikaciju veličine, što znači da je XXS konfekcijski broj 32, XS je konfekcijski broj 34 itd., sve do najvećeg XL broja odnosno konfekcije 42, ponekad i 44. Više o veličini i mjerenju možete pronaći u našoj tablici veličina:

 Sve hlače su rastezljive, sadrže elastan i nude maksimalnu udobnost.

Imate li dodatnih pitanja? Kontaktirajte nas na info@freddy.hr

Newsletter Freddy novosti za prave mačke
i 100 bodova u jednom potezu

×
Pratite najnovije trendove, posebne ponude i pogodnosti koje nudimo našim najvjernijim kupcima.
Pri prijavi na Freddy novosti dobivate 100 nagradnih bodova koje kasnije možete iskoristiti kao popust.

* E-mail: