Menu
Proizvodi u košarici

Freddy Energy

SPOJ FREDDYJA I ENERGETSKIH PUTEVA U TIJELU STVARA REVOLUCIONARNU TEHNOLOGIJU ''FREDDY ENERGY®''

Duž ljudskog tijela postoje energetski meridijani koji prilikom stimulacije blagotvorno djeluju na tijelo. Kako bismo omogućili komunikaciju s tim meridijanima, na strateška smo mjesta postavili aluminijske polukuglice. Kada te polukuglice dodiruju vaše tijelo, aktivira se vaša energetska karta koja vam daje osjećaj lakoće i ravnoteže.

REVOLUCIONARNI PATENT, TEHNOLOGIJA DIZAJNIRANA DA VAM BUDE OSLONAC ZA VRIJEME SPORTSKIH TRENINGA

Zahvaljujući preciznosti pritiska aluminijskih polukuglica, odjeća dizajnirana našom tehnologijom FREDDY ENERGY ® vaš je dragocjeni saveznik za vrijeme sportskih treninga. Kada odjeću budete nosili za vrijeme treninga ili natjecanja, možda ćete odmah osjetiti lakoću, manjak umora, bolju ravnotežu i usklađenost svojih pokreta.
Na neke meridijane u ljudskom tijelu postavili smo aluminijske polukuglice. Ove polukuglice aktiviraju energetsku kartu na hlačama Freddy Energy Pants® koja stvara osjećaj sklada i da se dobro osjećate.

Zahvaljujući Freddy Energy® tehnologiji, ovaj sportski top dat će vam oslonac i omogućit će lakoću i ravnotežu svakog pokreta tijela.

Zahvaljujući Freddy Energy® tehnologiji, ove su tenisice tako lagane da ćete ih jedva osjetiti na stopalima i tako udobne da ih nećete poželjeti izuti.

Tehnologija Freddy Energy® primijenjena na narukvici. Polukuglice vam omogućuju da osjetite lakoću i sklad svakim pokretom.

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Što je Freddy Energy®?

Freddy Energy® projekt namijenjen je tome da se dobro osjećate. Razvijen je uz pomoć priznatog stručnjaka za pranu, Carla Intise, i uključuje primjenu posebne tehnologije za sportsku odjeću. Primjena aluminijskih polukuglica u Freddy Energy® proizvodima uzduž linija posebnih meridijana stvara energetsku vezu između tijela i odjeće, zbog čega se dobro osjećate.

Kakve osjećaje uzrokuju polukuglice u odjeći Freddy Energy®?

Prilikom nošenja odjeće Freddy Energy® polukuglice aktiviraju energetsku kartu koja može u vašem držanju stimulirati osjećaj lakoće i ravnoteže, a posljedično i veću stabilnost.

Treba li komad odjeće ili tenisice prianjati uz tijelo poput kompresijskih tajica da osjetimo blagotvorne učinke?

Ne. Tehnologija Freddy Energy® nema učinak jednak kompresijskoj odjeći jer ne pritišće dijelove tijela, nego s njima stvara kontakt.

Kako polukuglice ostaju na pravilnom položaju u odnosu na meridijane?

Polukuglice stvaraju energetsku kartu koja prilikom dodira s tijelom komunicira s meridijanima bez da bi ih postavili na određene točke.

Moraju li sve polukuglice biti u dodiru s tijelom?

Ne. Nije potrebno da je cijela energetska karta, koju stvaraju polukuglice, u neposrednom dodiru s tijelom da bi došlo do komunikacije s meridijanima.

Mogu li polukuglice u odjeći ili tenisicama uzrokovati nelagodu?

Ne. Odjeća i tenisice Freddy Energy® vrlo su udobni i dizajnirani su tako da je dodir između polukuglica i tijela neprimjetan.

Mogu li mi proizvodi Freddy Energy® pomoći u rješavanju tjelesnih tegoba?

Ne, jer odjeća Freddy Energy® nije medicinsko pomagalo. Cilj Freddy Energy® tehnologije isključivo je aktivacija energetske karte i izazivanje osjećaja lakoće, uravnoteženog držanja, a pritom i veće stabilnosti kod svakog tko nosi sportsku odjeću ili tenisice.

Poboljšava li Freddy Energy® tehnologija sportske rezultate?

Freddy Energy® tehnologija može smanjiti osjećaj umora i djeluje kao oslonac sportašu dajući mu osjećaj ravnoteže i sklada. Uspjeh je ovisan isključivo o sportašu i zato proizvodi u tom smislu ne jamče poboljšanje.

Je li Freddy Energy® odjeća primjerena za sve sportove?

Ove proizvode možete koristiti prilikom izvođenja laganih pokreta, dakle prilikom aktivnosti u slobodno vrijeme, te svaki put kada vježbate i osjetite umor. Učinci ove odjeće na ljude koji ih nose veći su sklad, ravnoteža i elastičnost.

Od kojih su materijala izrađene polukuglice?

Polukuglice su izrađene od 80 % aluminija, 5 % temeljnog premaza (boje), 15 % toplinski aktiviranog ljepila.

Jesu li polukuglice izdržljive?

Polukuglice su toplinski utisnute u tkaninu hlača. Važno je slijediti upute za pranje i glačanje na etiketi za njegu proizvoda.

Zašto se sportaši različito osjećaju prilikom nošenja Freddy Energy® proizvoda?

Kao što je svaki osjećaj subjektivan i razlikuje se od osobe do osobe, isto vrijedi i za osjećaje prilikom nošenja Freddy Energy® proizvoda.

.

Newsletter Freddy novosti za prave mačke
i 100 bodova u jednom potezu

×
Pratite najnovije trendove, posebne ponude i pogodnosti koje nudimo našim najvjernijim kupcima.
Pri prijavi na Freddy novosti dobivate 100 nagradnih bodova koje kasnije možete iskoristiti kao popust.

* E-mail: