Menu
Proizvodi u košarici

ODKRIJTE POPOLNOMA NOVO KOLEKCIJO HLAČ N.O.W.®

N.O.W.® Hlače

To su hlače napravljene za nemoguće pokrete!

Posebna tkanina omogućuje kretanje na koje niste bili navikli! Zbog 5-džepnog džinsa hlače su u ponudi u verziji N.O.W.® YOGA s preklopnim pojasom.


Izabrale su NOW®

Neka vas nadahnu fotografije naših obožavatelja koje vole N.O.W.®N.O.W.® Hlače:

Nemogući pokreti sa stilom!

Nevjerojatna tkanina, koja je dvoelastična, omogućuje savršeno prianjanje i zavodljivost na svakom koraku.

#impossiblemovements vam također omogućuju posebne 'casual vibe' džins hlače koje daju pravi džins efekt s elastičnom tkaninom i petim džepom.

N.O.W.® hlače su u ponudi u dvije džins verzije: u ravnoj verziji – »slim fit« modelom ili u verziji »regular bottom« koja ima ravan kroj. Obje verzije zadivit će vas sa skrivenim petljicama u struku, koje omogućuju bolje prianjanje u struku stvarajući tako savršenu siluetu. Točku na i pružit će Freddyjev pojas, koji će vas učiniti primjetnim na svakom koraku i spremnim za svaku priliku te novi izazov.


N.O.W.® Yoga

Nemoguće s nevjerojatnom udobnošću

N.O.W.® Yoga omogućuju nevjerojatnu udobnost i bez gumba su, na unutrašnjoj strani u struku imaju elastičnu traku, što omogućuje da hlače možete nositi u visokom ili normalnom struku.

Jedne hlače na dva načina
Zašto još obožavamo Freddy N.O.W.® YOGA? Jer su namijenjene različitim prigodama: za satove joge kao i za šetnje s prijateljima ili za jutarnju kavu u društvu vaše drage osobe. N.O.W.® YOGA hlače odlikuje i savršeno slim fit prianjanje i elastični preklop u struku s modernim logotipom.
Elastičnu traku u struku možete prilagoditi prilikama: hlače možete nositi i u visokom kao i u normalnom struku


DVOSTRUKA ELASTIČNOST

Uvijek savršene!

Jednom kad ih obučete, zaljubit ćete se u njih. Tradicionalne Freddy hlače rastezljive su u jednom smjeru, a 100-postotna dvostruka elastičnost omogućuje da se Freddy N.O.W.® hlače rastežu u dva smjera. Rezultat? Hlače N.O.W.® su mekše, lakše i udobnije, potpuno se prilagođavaju vašem tijelu i pritom ne gube svoj oblik, udobnost i lakoća pamučne tkanine odražavaju bezvremeni čar džinsa.  Što još onda čekate? Vrijeme je za Freddy N.O.W.® hlače!

PROBAJTE IH

Neće vam biti žao


PROBAJTE IH

Neće vam biti žao

ODKRIJTE POPOLNOMA NOVO KOLEKCIJO HLAČ

Newsletter Freddy novosti za prave mačke
i 100 bodova u jednom potezu

×
Pratite najnovije trendove, posebne ponude i pogodnosti koje nudimo našim najvjernijim kupcima.
Pri prijavi na Freddy novosti dobivate 100 nagradnih bodova koje kasnije možete iskoristiti kao popust.

* E-mail: